Slip af med irriterende bananfluer

//

Har du også problemer med bananfluer i hjemmet? Bananfluer findes i varme, fugtige miljøer. De kan findes i hjem i nærheden af køkkener, hvor bananer ofte opbevares eller tilberedes. Bananfluer elsker også skraldespande og frugt, der er blevet efterladt til at rådne i for lang tid. Det kan være svært at slippe af med bananfluer, fordi de yngler hurtigt og lægger æg på alle overflader, så det er svært at få bugt med dem alle sammen. Disse tips vil hjælpe dig med at håndtere dit angreb eller forhindre fremtidige angreb:

-Lad ikke mad stå fremme ved stuetemperatur længere end nødvendigt 

-Brug en støvsuger til at suge klæbrige fluepapirfælder op 

-Rengør indersiden af din ovn regelmæssigt med bagepulver 

-Hold skraldespande tæt lukket

Gode råd til at slippe af med de irriterende bananfluer

Bananfluer er et almindeligt skadedyr i hjemmene. Hvis du har bananfluer, får du her nogle råd, der kan hjælpe dig med at slippe af med dem. For det første skal du forsøge ikke at tiltrække dem ved at smide madrester eller andet affald steder, hvor de kan yngle. Brug dernæst klæbefælder eller fluepapir til at fange de voksne insekter. Det er også nyttigt, hvis du rydder op i frugt, der er faldet ned på jorden, så det ikke bliver dårligt og skaber flere ynglepladser for bananfluer. Et sidste tip: Lad ikke bananer stå ude i længere tid, som vi nogle gange gør, for det giver disse irriterende skadedyr masser af tid til at lægge deres æg. Når først de er begyndt at lægge deres æg, kan de være enormt svære at få bugt med.

Der er typisk en hovedkilde

Når du skal forsøge at komme af med bananfluer, kan du forsøge at finde hovedkilden. Der er typisk et sted, hvor bananfluerne er startet med at formere sig, og her kan du være garanteret, at du har lagt mange æg. Det kan både være i madrester, skrald, planter eller andre ting. Der er altså desværre mange forudsætninger for, at bananfluer hurtigt trives. Og når først de er begyndt at formere sig, kan de have en stor fast. Typisk er de i dit køkken, men du bør alligevel gå hele dit hjem igennem. Måske de har fundet vej fra dit køkken og videre rundt i dit hjem, hvor de har lagt flere æg. Du kan evt. sætte et glas eddike, hvilket vil tiltrække bananfluerne, så de drukner og dør.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark