Sommeren er over os, tag legen udenfor og prøv Trybike

//

Sommeren er over os, vejret er varmt og lækkert, solen skinner, aftenerne bliver længere, nætterne lunere. Alt i alt en skøn tid på året. Særligt også med børn, da man har muligheden for at rykke legen ud i naturen uden det kræver lige så meget forberedelse og påklædning som i regn og snevejr. Hvis dit barn er nået den alder, hvor du har muligheden for at udfordre dem lidt, så er en løbecykel en virkelig god investering. Det er med til at gøre dem modige og styrke deres balanceevne, så de på den måde kan blive klar til at cykle på en rigtig cykel.

Der findes mange forskellige løbecykler, men et super lækkert mærke af høj kvalitet, som sikre dit barn en god oplevelse er Trybike. Her har i mulighed for at øve jer eksempelvis i en gård eller have, så dit barn får mod på cykelverdenen – det er helt sikkert lettere at have børn med nogle steder, når de kan cykle, afstanden kan lige pludselig være længere, uden man er afhængig af klapvogn eller bil – eller slæbe dem på armen. 

Løbecyklerne fra Trybike er i rigtig vintage stil, i lækre farver og med tykke dæk. Hos    www.loukrudt.dk har de et stort udvalg fra Trybike. 

En af de virkelig smarte ting ved disse løbecykler udover deres fede metal retro look, er at de kan ændres fra 3-hjulede til 2-hjulede løbecykler. De har et 2-i-1 design, som gør at dit barn kan bruge cyklen i meget længere tid. Cirka fra 15 måneder og helt op til de er 6 år. Lige netop dette har blandt andet sikret Trybike en pris til Baby Innovation Award 2018. 

Cyklerne kommer fra holland, og de kører stabilt på jorden på grund af deres brede dæk og fælge. Dette gør dem også super gode til børn. Jeg har selv købt dem til begge mine børn og vi har haft stor glæde af dem! Mine børn elsker dem, og er helt vilde med deres retrolook også, særligt når de er nået en alder, hvor de ikke skal lige en lille-pige/drenge cykel. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark