Tips til din virksomheds aktiviteter

//

Er det tid til den årlige fest for virksomheden? Så er du havnet det rigtige sted. Vi kigger i denne artikel på nogle tips man kan tage i brug eller se som inspiration. Det kan være væsentligt svært at finde noget ens kolleger kan lide at lave. Derfor har vi samlet 2 aktiviteter der garanteret kan skære isen i mellem jer i stykker og sparke en hyggelig og sjov aften i gang. 

Udendørs

Der findes et hav af forskellige sjove aktiviteter man kan foretage sig udendørs til en virksomhed. Det gode er at man får frisk luft, samtidig med at disse aktiviteter som regel er meget bæredygtige og kræver ikke særlig meget andet end god påklædning. Derfor er det et super godt valg til den virksomhed der søger en sjov og miljøvenlig aktivitet til deres kolleger. Egentlig er det bare fantasien der sætter grænsen for hvad man kan lave udendørs, men det kan også sætte grænser for hvad man kan finde på. Vi anbefaler derfor aktiviteter som en tur i kano hvor man kan leje en hytte og bo lidt primitivt sammen. Et andet tip kan være at leje shelter i skoven og bo sammen der i et par dage eller en enkelt nat. Er man mere til fysisk aktivitet kan man lave noget udendørs træning med hinanden, det kan være en super god måde at vække kroppen lidt på og giver dejlig søvn senere på aftenen. 

Exit rooms

Denne aktivitet er mindre bæredygtig end den forrige, men er stadig rigtig sjov. Her handler det om konkurrence og det ved vi alle godt kan være super spændende. Man sætter et hold på 5-8 sammen mod hinanden og skal ind i nogle rum hvor det handler om at knække koder for at kunne komme ud af spillet hurtigst muligt. Mange af disse rum er lavet af genanvendelige materialer og kan genbruges til andre designs.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark