Vil du gerne gøre dit sexliv mere CO2 neutral, så er der nu håb

//

Det kan måske lyder lidt underligt, men du kan nu gøre dit sexliv mere CO2 neutralt. 

Når det kommer til ens sexliv, er det nok ikke alle der tænker at de kan gøre det mere miljøvenligt. Det er nok de færreste der under sex sviner eller udleder CO2. Men rent faktisk så er der jo flere og flere der bruger sexlegetøj eller frækt lingeri når de skal hygge. Her kommer produktion, materialer og batterier til at spille en rolle. Og det er ikke så lille en rolle endda. Kigger man på hvor mange vibratorer der sælges på verdensplan hver dag, så bliver der bruger utrolig mængder materialer og batterier der er gitige for naturen. 

Heldigvis er der håb forude, for branchen er gået igang med en grøn omstilling der vil noget. Både når det kommer til produktion, genbrug og forbrug af batteri. 

Produktionen er blevet mere strømlinet hvilket fører til et mindre forbrug af energi. Dertil er de store producenter gået over på bæredygtig og miljøvenlig strøm der ikke kommer fra fossile brændstoffer. Genbrug er også et stort tema, alene ved sikkerhed, hvor kondomer jo smides væk efter brug. Det samme gælder også en del af det sexlegetøj man køber, det holder ganske enkelt ikke så længe. Men her er kvaliteten blevet forbedret så det ikke længere er samme smid-væk kultur der dyrkes. 

Batterierne skal ikke længere smides væk.

Når det kommer til apparater der er drevet af batteri er der sket kæmpe forbedringer. Ikke alene kan de nye motorer kører længere på samme batteri. Men batterierne er også blevet skiftet ud med genopladelige batterier i mange af apparaterne. Det betyder at du ikke længere efter et par ganges brug skal smide giftige batterier i skraldespanden. Du lader blot apparatet op med grøn strøm. Dette kan ved de fleste af dem gøres tusinde af gange, der så fører til en kæmpe besparelse. Vil du gerne have et apparat der lever op til alle disse nye udviklinger, så kig på boutiqueerotic.dk, hvor du finder nyt og miljøvenligt sexlegetøj

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark