Ældre bilers udledning af CO2 forurener langt mere end de moderne

//

Hvis der er én ting, som en stor procentdel af menneskerne i den vestlige verden har lagt mærke til over det sidste årti, er det, hvilken vej det går med den energi, vi skal bruge for at få ting til at virke. Hvordan skaber vi noget, som er CO2-neutralt? Det spørgsmål har rigtig mange forskere stillet sig selv. Der findes nogle svar, men de svar er langt dyrere end deres alternativer.

 

El er et af de svar. Og det er en god idé. Men produktionen af for eksempel biler, som skal køre på el, er så dyr, at et paradigmeskifte ikke kan finde sted over natten. Der er dog et sted, hvor vi som forbrugere kan være med til at rykke noget ved vores egen udledning af CO2, når det kommer til vores biler. Vi kan nemlig vælge at køre i nyere biler frem for de ældre af slagsen.

Fleasing.dk tilbyder biler af nyeste karat

Hos Fleasing.dk har du nemlig muligheden for at skære ned på din egen udledning af CO2. Her kan du nemlig via flexleasing køre rundt i de nyeste modeller, som kører længst på literen, og hvis CO2 belastning derfor er i den lave ende. Alle ved godt, at alle andre er nødt til at skulle transportere sig selv fra hjemmet til arbejder, hvorfor en bil kan være en nødvendighed. Så hvis du gerne vil gøre Moder Jord en lille tjeneste dagligt, er dét at køre i en ny bil en god start.

 

Læs mere om flexleasing her.

 

En billigere løsning for dig selv

Udover at være en god løsning på din egen samvittighed, hvad angår klimabelastningen, er flexleasing også en billigere måde at erhverve dig en nyere bil på. Hvis du skal ud og købe en ny bil, mister den en vis procendel af sin værdi, i det du kører ud på vejen efter at have underskrevet købet. Og faktisk også yderligere cirka 20 procent om året. Det sker ikke, hvis du køber den via flexleasing.

 

Hvis du køber din bil via flexleasing betaler du kun de 20 procent, som en bil typisk falder i værdi, for at have den i et år. Hvis du for eksempel underskriver en kontrakt med en bil til 500.000 kroner, skal du altså kun betale 100.000 kroner, som svarer til 20 procent af den oprindelige pris.

Den bedste løsning

Så hvis du er en person, som går en lille smule op i det aftryk, du sætter på jorden, og som vores børn og børnebørn skal betale prisen for, er et lille plaster på såret faktisk at køre rundt i en bil, som er mindre skadende end så mange andre. Og her er flexleasing igennem Fleasing.dk altså en af de bedste muligheder, du har. Heldigvis har lidt også ret, og vi er alle vokset op med tanken om, at ”mange bække små bliver til stor å”.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark