Bæredygtige rejser til børnefamilien

//

I dag kan man finde en flybillet sydpå til under 100 kr, nogle gange. Prisen er ekstremt lav, da vi i dag lever i et samfund, hvor flyrejse er noget af det mest normale. Der er tusindvis af forbindelser rundt omkring. Desuden findes der rejseselskaber som får det hele til at hænge sammen ved at forbinde flyrejser med hoteller osv., osv. Derfor er det virkelig nemt at tage alle steder hen og oven i købet også billigt. Men det er langt fra skånsomt for miljøet at tage på disse slags rejser. Især fordi man ikke betaler en co2 afgift af flyet. Der er dog andre måde hvorpå man kan rejser, som også indebærer oplevelser for børn.

I Danmark

Danmark er et land der byder på mange gode oplevelser for børn og voksne. Der er mange kulturelle og kulinariske oplevelser rundt omkring. Danmark byder blandt andet på nogle af de bedste restauranter, hvilke vi er meget stolte af. Man får nemlig rigtig travlt, hvis man skal på gourmet turné. Der er nemlig en del restauranter at kigge til. Faktisk har vi både verdens bedste og verden næstbedste restaurant i verden. Hvilket er super flot, da vi egentlig kun udgør 1 tusinde-del af befolkningen med vores seks millioner danskere. Men det er også, fordi vi går rigtig meget op i kvalitet. Kvalitetsmad er bare en af de luksusting, som vi danskere er glade for. Desuden er vi, i Danmark, forholdsvis velhavende. Derfor har vi også råd til rigtig god og dyr mad en gang imellem.

Omegnen

Omkring Danmark er der et par lande som vi ellers glemmer en gang imellem, når vi søger efter feriedestinationer. Tit kigger vi omkring syden; hvor vi finder Frankrig, Spanien og Italien, som vi flittigt besøger. Dog er der rig mulighed for at rejse til destinationer, der er tættere på, hvor et fly ikke kræves. Her kan der være tale om Sverige, Norge eller Tyskland. Alle steder som vi kan komme til med tog, bus eller bil meget hurtigt og nemt.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark