Du behøver ikke at være miljøekspert for at gøre en forskel

//

Der er mange, der tror, at de behøver at vide en hel masse om klimaet for at være med til at gøre en forskel.

 

Læs mere om kviklån til 18-årig hvis du har brug for penge til at købe grønnere produkter.

 

Men faktisk er der ingen grund til at læse afhandlinger eller rapport, da du let kan være med til at gøre en forskel alligevel. Du behøver ikke at være ekspert for at vide, at det nok er en god idé, at der eks. ikke skal efterlades plastik i naturen, eller at det er en god idé at slukke for lyset i et rum, du ikke er i.

Selv de små ting kan bidrage til noget positivt

Selvom du ikke er forsker eller ekspert, kan du jo stadig lave nogle små ændringer i dit liv, som kan være med til at skubbe klimaet i den rigtige retning. For selv de små ting gælder, når det handler om denne vigtige sag.

 

Dermed har det altså en betydning, hvis du vælger at bruge sparepærer, køre i en elbil, skifte til solceller eller lignende, som du selv kan gøre.

Lån penge til grøn renovering af din bolig

Ejer du din egen bolig, og har du fået idéer til at lave grøn renovering af den, men har du ikke pengene til det nu og her, kan du altid vælge at få dig et lån, som kan gøre det muligt for dig at gennemføre disse projekter.

 

Det kan blandt andet være et klimalån, som er et omkostningsfrit lån, du kan få hos flere banker. Her kan du eks. låne op imod 50.000 kroner gratis, som du kan bruge på at renovere din bolig til en mere energivenlig version. Lån penge og få dem med det samme.

Brug din sunde fornuft

I bund og grund handler det jo langt hen af vejen bare om at bruge sin sunde fornuft. Du kan jo tænke dig til langt de fleste af de sunde valg, hvis du vælger at bruge lidt tid på at fundere over dine muligheder.

 

Det giver jo langt hen af vejen sig selv, at det er bedre at køre på cykel end i bil. At det er bedre at bruge solenergi end et oliefyr. At det er bedre at sortere sit affald end ikke at gøre det.

 

Så bruger du bare din sunde fornuft, skal der meget til, før det kommer til at få konsekvenser.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark