Gode gaveideer til sund udendørsleg

//

Vi ved det – det er typisk ikke gaver til sund udendørsleg der står øverst på børn og teenageres ønskeliste. De vil meget hellere have den nye PlayStation, et ny computerspil eller noget fedt til værelset. Det betyder dig ikke, at de ikke vil blive glade for gaver, som kan bruges til at lege udenfor. Lad os kigge nærmere på nogle gode gaveideer til sund udendørsleg.

Ønsker du at så endnu flere gode gaveideer, så klik her. Her finder du både gode gaver til udendørsleg, samt en masse andre geniale gaveideer til børn, teenagere og voksne.

 

Fodbold rebounder

En fodbold rebounder, er at elastisk net, hvorpå du kan skyde en bold ind på, og den så kommer retur. Det er en super fed udendørs aktivitet, som er sjovt, selv for de som ikke normalt spiller fodbold. Skyd bolden ind på rebounderen og øv dine skud, og de ligeså stille bedre og bedre til at skyde på mål. Samtidig er det en aktiv leg, hvor du får rørt dig godt og grundigt. Det er med andre ord en rigtig god gave til sund udendørsleg.

 

Sjove havespil

Der findes masser af sjove havespil, hvor du samtidig får rørt dig. Her i blandt stangtennis, stigegolf, badminton med flere. Sjove havespil er ligeledes noget kan spilles flere sammen. Det er dermed ikke kun en sund aktivitet, det er også en sjov og hyggelig aktivitet, som hele familien kan være med til. Er det sommer når du skal give gaven til modtageren, er det oplagt at give et spil til haven i gave til ham eller hende. Husk dog at vælge et som er sjovt og hvor man får rørt sig. De færreste børn og teenagere syntes det er fedt at få et sæt kroket i fødselsdagsgave – også selvom det er et sjovt spil. Det er bare ikke altid helt aktivt nok, for at unge mennesker er nok underholdt i længere tid ad gangen.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark