Gør kontoret sundere og mere brugervenligt

//

Et sundt arbejdsmiljø er mange ting, og det er noget, der kan øge produktivitet og generel arbejdsmoral. Hvis du leder efter måder, du kan gøre dit kontor ikke bare sundere, men også mere brugervenligt, så læs med her eller på agnesblog.no. Et sundt arbejdsmiljø leverer både til det fysiske og psykiske helbred, og der skulle gerne være en fornuftig balance, så alle kan yde deres bedste. Der er mange måder at gribe emnet an, og i de næste tre afsnit kan du lære om nogle af de bedste måder, du kan passe på dine medarbejdere eller kollegaer. Øg arbejdsglæde og velbehag ganske simpelt med de her genstande.

Whiteboard tavle

De fleste firmaer har efterhånden en whiteboard tavle, men hvordan kan sådan én hjælpe på sundhed og brugervenlighed på arbejdspladsen? Jo, en whiteboard tavle til mødelokaler og kontor er den nemmeste måde at holde det abstrakte overblik – med forskellige tuscher kan forskellige idéer nemt visualiseres, og møderne bliver mere overskuelige. En whiteboard tavle er desuden mange gange bedre end en kridttavle. Kridt bliver hurtigere brugt op, og støvet derfra kan genere lungerne på lang sigt. En whiteboard tavle er nem at rengøre, og tuscherne holder i meget længere tid, hvis de behandles ordentligt. Desuden er de billige i indkøb. Det er ikke spor dyrt at anskaffe sig en whiteboard tavle, da de efterhånden er blevet normen. De kan fås i mange forskellige størrelser, og de kan også fungere fremragende som backdrop til videoer eller præsentationer. Det vil altså sige, at dit firma i længden kan spare penge på dem.

Ordentligt computertilbehør

Ud over en whiteboard tavle, der gør arbejdet mere overskueligt, så kan ordentligt computertilbehør hjælpe dine ansatte eller kollegaer med at holde en ordentlig arbejdsstilling. Et ergonomisk tastatur kan skåne arme og hænder, og en god computermus eller en mouseroller kan gøre en stor forskel.

Det er ikke alle, der har brug for særligt computertilbehør, men som minimum bør du kunne tilbyde et alternativ. Computertilbehøret skal være godt og fungere, så det ikke giver unødigt stress eller problemer i arbejdstiden. Hvis du har en ansat eller en kollega, der har behov for noget helt unikt, kan det give dem en større tillid til arbejdspladsen, hvis du eller den beslutningsansvarlige sætter sig ned og taler med dem, for at finde den bedst mulige løsning.

Ergonomiske stole

Ergonomiske stole er gode for ryggen og for personalets holdning, og det kan forebygge fremtidige kontorrelaterede arbejdsskader. De kan placeres ved skrivebordene eller i mødelokalet med den nye whiteboard tavle, hvor de også vil kunne efterlade et positivt indtryk på eventuelle udefrakommende gæster.

Ergonomiske stole er én af de basale ting, medarbejderne på en kontorarbejdsplads kan blive tilbudt. Mennesker er ikke byggede til at sidde ned hele dagen, og en ergonomisk stol er et godt alternativ til det dyrere hæve-sænke-bord, der ellers er den bedste mulighed.

Øg arbejdsglæden og moralen med ergonomiske stole til medarbejderne. Da der er en stor efterspørgsel efter produktet, er der også mange muligheder, og den skarpe konkurrence gør priserne fordelagtige.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark