Minigolf Bornholm

//

Bornholm er kendt for at være en ferieø, der har mange turister om sommeren! Hvorfor er Bornholm så besøgt? Læs om nogle af de store seværdigheder her, og hvorfor det gør øen værd at besøge:

  1. Hammershus: Hammerhus er en gammel ruin af en middelalderborg, som ligger med smuk udsigt til havet. Det er Nordeuropas største borgruin, så den er et besøg værd. Hvert år besøger omkring 400.000 ruinen. Der er gratis adgang, så alle kan besøge ruinen. Du skal blot betale for parkering, hvis du kommer i bil. Den tidligere prinsesse Leonora Christina sad fængslet her med Cortfitz Uldfeldt, hvor de flygtede, men blev fanget igen. 
  2. Østerlars rundkirke: Rundkirkerne på Bornholm er helt særlige! Der er flere af dem, men Østerlars er en af de virkelig store og smukke rundkirker. Man mener, den er opført omkring 1150. Kirken har flotte og gamle malerier på væggene, og den er klart et besøg værd.
  3. Almindingen: Almindingen er et meget smukt og stort naturområde, hvor du kan besøge Rytterknægten – Bornholms højeste punkt på 162 meter, eller Ekkodalen, hvor du kan råbe og høre dit råb blive et ekko. Det er meget smukt med masser af skove, og du kan cykle på mountainbike.
  4. Hammersø og Opalsøen: Bornholms største sø. Der er smukt klippeterræn omkring søerne, hvilket gør, at man kalder den Danmarks eneste bjergsø. Søens overflade er 8 meter over havniveau. Søen er meget blå i sin farve, og den er utrolig smuk i solskin, men også på andre årstider.

Minigolf: Bornholm er kendt for sine minigolf baner. En af dem er Nordeuropas største, og en anden er adventure, hvor der er masser af udfordringer. Hvis du er vild med minigolf, må du besøge Bornholm, hvor der er masser af muligheder for at blive udfordret. BornPark er meget kendt, hvor du spiller omkring seværdighederne på Bornholm i miniudgave. Se mere

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark