Husk på miljøet, når du handler

//

Rigtig mange mennesker er i dag optaget af miljøhensyn og klimavenlig adfærd, både i hjemmet, på arbejde, og når der købes ind. Vil du sikre dig, at dine valg altid er så CO2-venlige som muligt, da er CO2 Mærket et rigtig godt redskab.

Hvad er CO2 Mærket?

CO2-mærket er kort fortalt en ordning, hvor klimavenlige produkter formidles ud til dig som forbruger. Ordningen giver dig oplysning og gør det lettere for dig at træffe klimavenlige valg i din hverdag.

For at opnå CO2 Mærket skal produkterne være klimavenlige og produceret på en klimavenlig måde.

Hav klimaet med i din forretning

Er du en af de mange, der har bygget en forretning op om værdier som balance, ro og velvære fx med healing, coaching eller massage, som sportsmassage eller afspændende massagebehandlinger, da kan du sagtens tænke klimaet ind i dine valg, når du køber udstyr og andet til din forretning eller klinik.

Et godt klimavalg vil fx være at gå efter kvalitetsprodukter, der har en lang holdbarhed. Dermed sparer du en masse på din virksomheds CO2-aftryk.

En god måde at få et overblik over de muligheder, der er til dig, der fx tilbyder sportsmassage, er at se på flere forskellige modeller og producenter. Så leder du efter en ny lækker og bæredygtig briks? Da kan du her se et udvalg af gode brikse til massage.

Små ting med enorm effekt

Nytter det overhovedet at handle klimavenligt?

Sådan spørger du måske dig selv. Det kan da også virke som en umulig og uoverskuelig opgave effektivt at skrue ned for CO2-udledningen, men husk på, at alt tæller – selv de helt små ting.

Du har faktisk chancen for at gøre en masse selv:

  • Du kan gå efter produkter med CO2 Mærket – fx når du køber massagebriks
  • Du kan gå efter lokalt producerede produkter
  • Du kan slukke for apparater, der ikke er i brug

Sæt også gerne et skilt op med, at du driver en klimavenlig forretning, det kan inspirere dine kunder til ligeledes at træffe klimavenlige valg – og miljøet vil elske dig for det.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark