Hvad er en Hundeskov

//

Hvad er en hundeskov egentlig? En hundeskov er et afgrænset areal, der er indhegnet. Arealet er beregnet til, at hunde kan løbe omkring uden snor. Du skal dog være sikker på, at du har kontrol over din hund, og at du kan kalde den tilbage, hvis der sker noget. En hundeskov er ideel til at give din hund motion, og du kan samtidig møde andre hundeejere og hundeelskere. Din hund kan også få mulighed for at socialisere, hvilket kan være en god idé. Der er nogle regler, man skal overholde, når man befinder sig i en hundeskov. De fleste hundeskove er bestyret af kommunen eller Naturstyrelsen, og der er nogle af reglerne, som følger:

  • Hunden må være uden snor. Dog skal du have kontrol over hunden og skal kunne kalde den tilbage, hvis det bliver nødvendigt.
  • Hunden skal være under opsyn, så den ikke laver unoder.
  • Hunden skal opholde sig inden for hundeskovens markerede areal
  • Al færdsel er på eget ansvar

Det er vigtigt at overholde reglerne, så alle kan være til stede og få en god oplevelse med at tage i hundeskoven. Der findes hundeskove til små hunde og hvalpe, hvis du føler dig mere tryg ved det. En hundeskov kan give din hund masser af motion, og den vil belønne dig med at være glad og begejstret efterfølgende, og måske også falde i søvn, når I kommer hjem, fordi den har løbet af sted og fået ny stimuli.

Der findes mere end 400 hundeskove i Danmark, og det betyder, at der uden tvivl er en hundeskov tæt på dig. Måske er der også flere, så du kan prøve forskellige af og finde din favorit.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark