Smaragd er kendt siden romernes tid

//

Smaragden er en grøn variant af mineralet beryl. Det er en af de mest populære ædelsten i historien og blev brugt af de romerske herskere til at vise deres rigdom og magt. Der findes mange forskellige sorter (kaldet “farver”) af smaragder med forskellige nuancer, f.eks. blågrøn, gulliggrøn, gulgrøn, brunliggrøn, guldgrøn og olivengrøn. Smaragder kommer fra Colombia i Sydamerika, hvor de er blevet udvundet siden Inkarigets tid for over 1000 år siden!

Hvorfor er smaragden stenen så populær?

Smaragd er kendt for deres utrolige hårdhed og holdbarhed. Det er den primære sten, der bruges i smykker i dag, hvilket gør den til en af de mest eftertragtede sten, fordi smaragder stadig anses for at være en sjælden ædelsten at finde! Smaragdkrystaller fungerer bedst med vores hjertechakra, når vi har brug for følelsesmæssig støtte eller trøst.

Bør jeg investere i andre ædelstene?

Hvis du er mere til krystaller, så kan du også købe smukke sten på Krystal og Healerhuset online. Der er et bredt udvalg af forskellige ædelstene og krystaller til salg, herunder ametyst, labradorit, månesten eller rosenkvarts! Hver sten har en eller flere egenskaber, som kan hjælpe dig på den ene eller anden måde.

Hjælper dig igennem en svær tid

Krystal og Healerhuset sælger forskellige krystaller, der kan hjælpe dig i vanskelige tider. For eksempel er labradorit fantastisk, hvis du føler dig ensom eller ønsker at ændre dit perspektiv på noget, der lige er sket i dit liv! Rosenkvarts minder os om de gode ting i vores liv. Den hjælper os med at finde fred i os selv, når vi føler os nede. Ædelsten til at sætte ild til din krop

En anden sten, der hjælper dig med at finde et nyt perspektiv, er ametyst. Hvis du er på udkig efter en udrensning og rensning, så er dette måske den rigtige ædelsten for dig! Den er også fantastisk, hvis du ønsker at ændre eller forbedre noget i dit liv, der lige er sket.

Skal man tro på det, før det virker?

Det er ikke nødvendigt at tro på en stens egenskaber. Det vigtigste er din hensigt og din åbenhed over for stenene! Selv hvis du ikke tror på det, kan det stadig hjælpe dig med at ændre noget ved dig selv eller livet, der lige er sket. Mange køber en sten eller en krystal for at bevare en form for håb i sit liv. Det kan være en guideline, en trøst til en selv, men man kan også sagtens købe en ædelsten og give i gave til en, man holder af.

Der er mange sten og krystaller at vælge imellem, som hver i sær kan hjælpe med noget forskelligt. Så hvis du er ny indenfor den spirituelle verden, så bør du gøre dig selv den tjeneste og læse om de forskellige sten, så du kan finde den helt rette sten. På Krystal- og Healerhusets hjemmeside kan du se en oversigt over de forskellige set klikke dig ind på på den enkelte, hvor du kan læse en grundig beskrivelse om farven og dens egenskaber.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark