Mangler du noget på væggene på børneværelset

//

Du må aldrig lade dine vægge i hjemmet stå hvide, nøgne og triste. Hjemmet får liv, varme og glæde ved, at du bruger din tid på at indrette dem. Når det kommer til børneværelset, er det bestemt ingen undtagelse.  

Barnet vokser op og formes af de rammer, hvori barnet indgår. Disse rammer skal derfor være så gode og fremmende som muligt. Som barnet bliver større, skal dit barn naturligvis have mulighed for selv at præge og udvælge plakater til børneværelset.  

Form dit barns liv 

Alle forældre ved i dag, at de første måneder og år af et menneskes liv er de allervigtigste. Vi læser bøger, tager til samtaler og sætter os generelt utrolig godt ind i det at være forældre, inden vi bliver det. Det er kun godt!  

Nogle forældre kan måske blive handlingslammet, når så baby ikke opfører sig, som bogen fremskriver det. Men som udgangspunkt har viden aldrig skadet noget. Og når det handler om at skabe det bedste liv for dit barn, er det kun mere sandt.  

Hvad har det så at gøre med plakater til børneværelset. Det har det at gøre med det, at du skal finde de plakater, som fremmer dit barns liv.  

Disse plakater vil aldrig være de samme gennem barnets liv. Barnet vil også sætte sit præg på plakaterne, om det er ved at ødelægge dem eller udvælge nye.  

I første omgang er der en opgave for forældrene om at skulle udvælge plakater, som vil kunne berolige og behage jeres baby og barn.  

Spændende farver og liv 

Disse plakater vil typisk være nogle rare og søde plakater, som er farverige. Der skal være masser af liv på plakaterne. Der skal være dynamiske former og måske endda dyr.  

Tænk tilbage på din egen barndom. Tag et mentalt kig ind i dit børneværelse, hvad husker du tydeligst?  

Du kan også gøre det, som kun geniale mennesker gør – stjæle. Tænk på dine venner og familiers børneværelser. Hvordan ser det ud her? Tag noget inspiration og fyld børneværelset med de plakater, som du synes spiller helt perfekt.  

Du vil jo også kunne finde sider på nettet eller på Instagram, hvor du kan finde en stil til børneværelset, som er helt perfekt. Det behøver ikke at blive gjort mere indviklet, end det egentlig er.  

Barnet præger indretningen 

Som barnet vokser, skrumper barnets behov for, at du skal købe plakater til børneværelset.  

Nogle børn vil helt fraråde sig, at mor eller far skal ud at lede efter plakater til deres værelse. Det er ikke længere dig, der er arkitekten bag. Sådan er livet, og du må nu lære at træde et skridt tilbage.  

Børn vokser så ufattelig hurtigt op. Inden man får set sig om, er det ved at blive små voksne og skal til at flyve fra reden. Sådan er livet. Jo nemmere du har ved at håndtere det, jo sjovere bliver det for dig og dit barn gennem jeres lange liv sammen. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark