Hvad koster et taletidskort?

//

Et taletidskort er et forudbetalt kort, som du kan bruge til at betale for opkald på din telefon. De kan fås i de fleste dagligvarebutikker, og de findes i flere forskellige værdier. Hvis du leder efter en billig måde at ringe til venner og familiemedlemmer på, kan et taletidskort være det rigtige valg for dig! Interesseret? – Bliv klogere på taletidkort her.

Hvorfor kan man have behov for taletidskort?

Den første grund kan være, at du ikke har mange penge at bruge på telefonopkald, men alligevel ønsker at foretage dem. Med et taleopkaldskort koster det mindre pr. minut, end hvis du brugte dit eget mobilabonnement. Det kan spare en del penge over tid! Og en anden fordel ved taletid kort er, at de kan bruges fra stort set alle telefoner – selv hvis du rejser i udlandet.

Den anden grund til at anskaffe dig et forudbetalt kort er, at du ønsker mere kontrol over dine telefonudgifter. Hvis du f.eks. kun ringer i weekenden, kan det være fornuftigt at købe et kort, der kun gælder i weekenden. På den måde behøver du ikke bekymre dig om at bruge for mange penge på opkald i løbet af ugen!

Hvad koster et taletidskort?

Prisen for et taletidskort varierer afhængigt af, hvilken type det er, og hvor meget kredit du køber. Det betyder, at de ikke altid er billigere end at bruge dit eget mobilabonnement, men disse ting, bør du kigge på, når du skal købe et taletidskort:

Data GB: Det er vigtigt, alt efter hvor meget du skal bruge taletidskortet, at der er nok data på. Data bruger du, når du ikke er på WiFi, og alt efter hvor meget du bruger telefonen jo mere data, bør dit taletidskort have. Vælge ikke med data, end du behøver.

Timer i tale: Skal dit taletidskort bruges til at foretage opkald på? Eller er det kun til sms eller tracking. Hvis du ikke skal ringe så meget, så kan du nøjes med få timers tale, men hvis du skal bruge den til at lave mange opkald, så kan det være en god ide at vælge et taletidskort, der har mange timers tale eller måske fri tale, så det er ubegrænset?

Pris pr. måned: Det er rimelig relevant, hvad du skal punge ud hver måned for dit taletidskort. Hvis det er uden abonnement, så betaler du ikke noget om måneden, men et engangbeløb for kortet. Til gengæld er priserne højere, så det vil være dyrt jo mere du bruger den.

Men vælger du et taletidskort med data, så koster det hver måned. Men prisen afhænger af, hvilken udbyder du vælger. De fleste abonnementer fungerer sådan, at, jo mere data og taletid abonnement består af, jo dyrere er det. Men langt fra et almindeligt abonnement. Abonnementer kan ligge mellem 19 kroner om måneden til 149 kr, afhængig af indhold og udbyder.

For at finde det bedste taletidskort, så bør du undersøge, hvor meget du skal bruge det, hvad du skal bruge det til og derfra matche det med de taletidskort, der er tilgængelige.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark