Miljøet – hvad kan du selv gøre?

//

Miljøet er en noget, vi alle sammen har et ansvar for. Det er klart, at der er nogen, der udleder mere CO2 end andre, og at der er nogen, der efterlader mere skrald. Men hvis vi ikke alle er med til at løfte, sker der jo heller ikke noget.

 

Men hvad kan du selv gøre for at være en del af denne grønne fremtid? Det giver vi et par bud på her.

 

Vælg et billigt boliglån og få råd til at købe en mere bæredygtig bolig.

Du kan motivere andre til at gøre noget

Du kan blandt andet vælge at bruge din tid på at motivere andre til at følge i dine fodspor, hvis du har valgt en mere klimavenlig livsstil. Her kan det eks. være oplagt at gøre brug af de sociale medier, hvis du har lyst til det.

 

Det med at gå forrest, kan i den grad være med til at inspirere andre til at følge trop. Du skal ikke tvinge nogen til at gå med dig – det kan du ikke. Men du kan lead by example og vise, hvad du selv gøre. Og så kan andre lade sig inspirere.

Du kan lave grønnere ændringer i din egen hverdag

Du kan også altid bare starte med dig selv og kigge på, hvad du kan gøre i din hverdag for at leve lidt grønnere, og for at være med til at gøre en forskel.

 

Der er mange små valg i din hverdag, som du kan tage, hvis du vil være en del af noget bedre for fremtiden. Du kan finde mange gode tips til, hvad du kan gøre i din hverdag for at være bedre for miljøet. Det er nemt at finde med en hurtig online søgning.

Du kan bidrage til en grønnere fremtid

Hvis du vælger at lave de rette valg i dag, kan du være med til at skabe en grønnere fremtid, som vores efterfølgende generationer kan få glæde af. Vores børn og børnebørn fortjener en grønnere fremtid, og det kan du være med til at give dem, hvis du vælger at indføre klimavenlige valg i din hverdag. Med Lendme samlelån kan du nemt starte en grønnere tilværelse.

 

Det behøver ikke at være så svært at komme i gang med. Og lige så snart du bare har lavet nogle simple valg og ændringer dit liv, kan du nemt begynde at gøre det mere og mere, så du på et tidspunkt lever fuldstændig bæredygtigt.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark