Canon blækpatroner – Økonomi og miljø

//

Canon – Et firma der er til at stole på

Når man siger printer, så siger man også Canon. Og i den forbindelse siger man også kvalitet. Det er nemlig lige præcis hvad Canon er.

Det er god kvalitet der er til at stole på.

De første – De bedste

Canon stammer fra Japan og blev grundlagt tilbage i 1937. Det er selskab som først fokuserede på at være de bedste indenfor kameraer, både kompakt og røntgen. Og det blev de.

Canon er et hæderkronet firma, som er kendt i hele verden for deres altid høje kvalitet, og fantastiske kundeservice.

I 1970 blev de verdens førende inden for printerudstyr til kontorer. Hermed kunne alle de store kontorer nyde godt af deres fantastiske udstyr, og derigennem øge deres produktivitet. Canon har derfor skabt stor værdi for erhvervslivet gennem en lang årrække.

Fra store firmaer til private

Ikke kun de store selskaber har nydt godt at Canons fantastiske produkter. Det er alt fra mindre virksomheder, til offentlige institutioner og naturligvis også til folk hjemme i det private.

Det er blevet og mere almindelige at anvende Canon produkter, og især deres blækpatroner har vist sig, at være de førende inden for kvalitet og pris.

Derfor er mange mindre virksomheder og private begyndt at anvende disse. Dette har gjort at de små selskaber oplever positiv feedback fra de kunder som modtager eksempelvis kundeordre printet med Canon blækpatroner.

Det offentlige foretrækker Canon

I takt med den stigende popularitet for Canons blækpatroner ved mindre selskaber, samt det private, har de offentlige instanser fået øjnene op, hvor godt et produkt det er.

Det er i højere grad blevet mere almindeligt, at eksempelvis skoler, og kontorer med tilknytning til det offentlige bruger Canon blækpatroner, frem for alle de andre muligheder der er på markedet. Det er ganske enkelt fordi deres kvalitet og service, ikke er til at hamle op med.

 Især de offentlige skolerne nyder godt af den gode kvalitet og de konkurrencedygtige priser. Og det er især her, hvor dette kommer til sin ret. Der går i gennemsnit 500 elever på et gymnasium, og de modtager alle sammen en masse information, opgaver og lignende på papir.

Det er virkelig her hvor Canon har gjort en forskel for skolerne økonomi. Med så mange elever, som både skal have eksamensopgaver, lektier og nyhedsbreve på papir, vil skolerne spare store beløber på at vælge Canon blækpatroner til alt det udskrift.

Canon overrasker – Også i det private

Det er ikke kun det offentlige som nyder godt at Canon blækpatroner. Det er bestemt også i det private hvor de har gjort en forskel. I næsten ethvert hjem med en printer, vil man kunne finde Canon blækpatroner.

Priserne og kvalitet er nemlig også bedst, når det omhandler et hverdagsbrug af printer. På den måde har Canon sat sig på hele markedet og der er ingen der er i tvivl om printer og blækkvalitet når man bruger Canon.

Det er alles go-to favorit mærke, og det har det været i mange år. Og det vil det blive ved med.

Besøg Tonerland.dk HER!

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark