Padel tennis er et sjovt spil for flere

//

Elsker du tennis? Har du lyst til at prøve en ny, sjov sport? Så er padel tennis det rette spil for dig! Padel tennis er en blanding af racquetball og tennis, som kan spilles af folk i alle aldre. Det er en fantastisk måde at få noget motion og have det sjovt sammen med venner eller familie. I dette blogindlæg vil vi diskutere det grundlæggende i padel tennis, og hvordan du kan komme i gang med at spille i dag!

Sådan fungerer det

I padel tennis bruger to eller fire spillere raketsko til at slå en speciel plastikbold over et net på en lukket bane. Banen er ca. halvt så stor som en almindelig tennisbane, så den er god til mindre rum. Reglerne svarer til reglerne for almindelig tennis, men med nogle ændringer, f.eks. at bolden må hoppe to gange, før den skal returneres, og at serveren må have to serveoplæg i stedet for ét.

Derfor er det så populært

Det fantastiske ved padeltennis er, at det kan spilles afslappet uden behov for officiel pointgivning eller regler. Det er også forholdsvis let at lære og kræver et minimalt udstyr. Det eneste, du behøver, er nogle racketter og en padelbold (som kan købes online) samt et åbent sted at spille. Desuden er det en god måde at være aktiv og have det sjovt med venner eller familie.

Det giver god motion

Padeltennis er en fantastisk måde at få motion og samtidig have det sjovt på. Det hjælper med at forbedre smidighed, balance og hånd-øje-koordination, samtidig med, at det opbygger muskelstyrke. Og fordi det er en indendørs sport, kan du spille den hele året rundt, uanset vejret. Så hvad venter du på? Prøv det nu, hvis du ikke har prøvet det før.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark