Pift dit rum op på en miljøbevidst måde

//

Er du en person som elsker at bringe hygge ind i dit hjem, men har du samtidig en moralsk holdning som er mod miljøskadelig produktion. Ønsker du at støtter CO2 reduktion i alle dine køb og er derfor meget omhyggelig med hvilke virksomheder du støtter? Så er du kommet til det rette sted. Hos Hemmingsen Interiør kan du støtte dine etiske overbevisninger, mens du stadig gør dit hjem varmt og stilet, med deres udvalg af klimavenlige pyntepuder til stuen. Kig forbi https://hemmingseninterior.dk/collections/pyntepuder, hvis du går og savner noget farve og personlighed i dit hjem eller på kontoret, men stadig værdsætter at støtte mindre miljøskadelige produktion. Her vil du finde et stort udvalg af pyntepuder til stuen, som både er bæredygtige og miljøbevidste i produktion og materiale. Læs videre nedenfor og se hvordan de gør det. 

Hvordan kan pyntepuder ændre dit rum? 

Brugen af pyntepuder kan hurtig virke som en overflødig ting for mange. Men enhver indretningsdesigner vil hurtigt forklare dig at pyntepuder til stuen er en essentiel del af at gøre et rum dit eget. Det er nemlig en nem måde du kan sætte dit personlige præg på, for eksempel et lidt trist kontor, og derved gøre det mere imødekommende og rart at være i. Hvilket jo er vigtigt, når vi nu til dags bruger så meget af vores tid på vores arbejdsplads.  

Pyntepuder er også en traditionel og æstetisk del af at designe sit eget hjem. Igen, så er det en nem måde at tilføje noget hygge, men det er også en måde hvorpå du kan vise lidt af din egen personlighed gennem valget af materiale eller farver. Er du mere til sjove farve og en anderledes tekstur eller er du mere til de milde nordiske farver og glat struktur? Valget af dette kan ændre på hele rummet du ønsker at pynte. 

 

Hvordan støtter de CO2 reduktion? 

Som mange andre danske firmaer, så støtter Hemmingsen Interiør også en mere miljøvenlig og bæredygtig tilgang til indretning. Dette gør de gennem valget af materialer og leverandører til deres produktion. De er også i samarbejde med FSC, som sørger for at de ikke bruger mere træ end hvad skoven selv kan erstatte. Gennem samarbejdet med denne organisation, sikre de sig også at de mennesker som er involveret i processen, får en ordentlig løn og er i besiddelse af godt udstyr og den rette uddannelse. 

Det er derfor et gennemgående tema for deres virksomhed, at de værdsætter handel og produktion under disse vilkår. Endnu et eksempel på dette er brugen af genbrugstræ, vandbaseret lak, miljørigtigt lim og Food Safe-lak. 

Er du klar til at pifte dit hjem op? 

Gennem Hemmingsen Interiørs udvalg af pyntepuder til stuen, kan du altså være sikker på at du ikke går imod dine etiske overbevisninger, at du støtter klimavenlig produktion, og at du stadig kan få et stilrent og smukt hjem eller kontor, uden dårlig samvittighed. Hvis dette lyder som noget for dig, så besøg deres hjemmeside i dag på nettet og bring hyggen ind i dit hjem en dag. 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark