Sådan skifter du filter i dit anlæg

//

Filter til dit anlæg – Hvorfor skal de skiftes
Det er en god ide at skifte dit filter i dit ventilation for at opretholde dit indeklima. 
Man skal helst skifte filteret hver 3. Måned men man kan også godt vente til hver 6. måned. Det kommer også an på huset eller lejlighedens størrelse. Men filterne er billige og derfor anbefaler vi altid man skifter dem hver trejde måned. nedenunder kan du finde en komplet guide hvordan du skifter dine filter i dit ventilationsanlæg. 

Det er nemt at skifte filter i dit anlæg sådan gør du:
Det første du skal gøre er at slukke for anlægget
Det andet du skal gøre er at åben lågen til dit ventilationsanlæg
Det trejde du skal gøre er at fjerne de brugte filtre og støvsug anlægget for støv. Det er vigtigt du rengøre ventilationskassen inden du indsætter de nye.
Når du har gjort ovenstående skal du til fjerde punkt og det er at placér de nye filtre. Den glatte side skal vende indad og ru side udad.
Nu er du ved at være i mål og din femte ting er du skal sikrer dig at anlægget fungerer korrekt. Luften skal passere gennem filteret
Endelig nu er du i mål! Du har nu gennemført et filterskift og anlægget er klar til brug.
Husk at tænde for det igen. 

Hvilket hjemmeside har de billigeste filter
Der findes mange udbyder af ventilationsfilter til dit anlæg. Det er dog utrolig vigtigt du vælger rigtigt og finder et sted hvor kvaliteten er i top. Når du handler hos filters.dk kan du være sikker på at de lever op til EU standarter og det kan man fordi de også sælger ud til virksomheder. Leder du efter filter til genvex eller exhausto er disse filter også til at finde derinde til fordelsagtig pris.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark