Stor smuk paraply gennemsigtig til bryllups foto

//

Retro er en klassisk og meget elegant paraply, der trods sin dybe bue og store diameter ikke tager udsynet fra den, der bærer den. Med det gennemsigtige plastisk kan du se ud lige meget, hvor tungt regnen falder.

Hos Paraplybutik kan du bestille retro paraplyer enkeltvis eller i større partier til fordelagtige priser. Når du bestiller mindst 10 stk. kan du nemt opnå en billigere pris end ved køb af 1 stk. Butikken sender varer afsted hver dag med GLS og har gratis fragt allerede ved køb for blot 150 kr. Man kan også vælge levering med Post Nord til fast lav porto på 25 kroner lige meget hvor mange du bestiller.

Med en anderledes paraply som retro er der trukket linjer tilbage til 50’erne med den elegante og klassiske stil. Det er netop det, Retro udstråler, og derfor er den oplagt til de lidt finere og mere dekadente lejligheder.

Retro som gave til dine gode kunder

Fordi det er en så lækker og elegant paraply, er det også et oplagt valg, hvis du sælger high end produkter og gerne vil give dine kunder lidt ekstra med, når de køber for at vist beløb eller vender tilbage gang på gang.

Få dit logo trykt på paraplyen og giv den med som en gestus. Det er helt sikkert noget, der vil blive husket og snakket om. Samtidig er dit navn på paraplyen en omvandrende reklame for din virksomhed.

Der findes rigtig mange forskellige paraplyer at vælge imellem, hvis du har besluttet at gå den vej med firmagaven, så hvorfor vælge retro paraplyen frem for de andre, der måske er billigere? Det skal du, fordi den er iøjnefaldende og skaber blikfang på en hel anden måde end en helt almindelig paraply.

Moderne Retro paraply med gennemsigtig skærm

50’erne og den elegante, klassiske stil hitter i øjeblikket – og det er netop derfor retro gennemsigtig paraply er så populær. Paraplyer er noget alle har bruge for især i det danske ruskevejr. Det betyder, at du nogle gange skal tænke lidt mere ud af boksen for at skabe det ekstra, som de andre ikke har. Retro har det.

Skal du snart giftes eller vil du have fat i en smuk paraply så er denne et godt valg. Du køber nemt og enkelt en transparent paraply den er god til dekoration, firmagaver eller den perfekte gave til bryllupsgæsterne, så er den skønne retro et godt valg.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark