Tænk co2 når du bygger din bolig

//

Et gennemsnitligt nyt hus udleder ca. 8.000 pund kuldioxid (CO2) hvert år ifølge Miljøstyrelsen (EPA). Og selv om nye boliger er blevet mere energieffektive med tiden, er de stadig ansvarlige for en betydelig mængde emissioner.

Der er en række ting, du kan gøre for at reducere emissionerne fra dit nye hjem. Her er et par forslag:

Vælg energieffektive apparater: Når du vælger hvidevarer til dit nye hjem, skal du kigge efter ENERGY STAR®-mærket. ENERGY STAR-apparater bruger mindre energi end standardmodeller og kan spare dig penge på dine energiregninger.

Isoler dit hjem: Et velisoleret hus er med til at holde varmen indeom vinteren og den kølige luft ind om sommeren. Det kan spare dig penge på din energiregning og reducere hjemmets emissioner.

Installer solpaneler

Installer solpaneler: Solpaneler omdanner sollys til elektricitet, hvilket kan være med til at forsyne dit hjem med strøm og mindske din afhængighed af fossile brændstoffer.

Dette er blot nogle få af de ting, du kan gøre for at gøre dit nye hjem mere energieffektivt og reducere dets emissioner. Du kan få flere oplysninger på EPA’s websted.

Det er en spændende tid at bygge et nyt hjem, og det kan også være en god mulighed for at reducere emissionerne. Ved at følge disse tips kan du være med til at holde dit nye hjem miljøvenligt i mange år fremover.

Hvad er nogle ting, du kan gøre for at gøre dit nye hjem mere energieffektivt? En mulighed er at vælge energieffektive apparater, f.eks. apparater, der er forsynet med ENERGY STAR-mærket. En anden mulighed er at installere solpaneler, som omdanner sollys til elektricitet og kan være med til at forsyne dit hjem med strøm. Du kan også tage skridt til at isolere dit hjem ordentligt og reducere luftlækager, hvilket vil hjælpe med at holde varmen inde om vinteren og den kølige luft inde om sommeren. Uanset hvilke foranstaltninger du træffer, så husk, at det er vigtigt at gøre dit nye hjem energieffektivt

 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark