Ting du bør vide inden du går i gang med at spartle

//

Når du skal spartle, er det vigtigt at du vælger den rigtige spartel. Der findes nemlig flere forskellige typer, og de er ikke alle lige egnede til alle formål. Derudover er det vigtigt at forberede dig godt, inden du går i gang. Her får du nogle tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal spartle.

Vælg den rigtige spartel

Der findes mange forskellige typer spartel på markedet. Den type, du vælger, afhænger af hvilket materiale du skal spartle, hvor stort et område du skal spartle og hvilken finish du ønsker. Derfor er det en god idé at sætte dig godt ind i de forskellige typer spartel, inden du begynder at spartle. På den måde er du sikker på at vælge den rigtige spartel til dit projekt. Du kan også få hjælp til dit spartelarbejde i Århus, af en professionel, hvis du er mere komfortabel med det.

Gør området klar

Inden du går i gang med at spartle, er det vigtigt at gøre området klar. Det betyder, at du skal fjerne alt støv og snavs fra området. Dette gør du ved at støvsuge og vaske området, inden du begynder at spartle. På den måde sikrer du dig, at der ikke er noget støv eller snavs i spartlen, når du begynder at spartle.

Forbered dig godt

Inden du begynder at spartle, er det en god idé at forberede dig godt. Det betyder, at du skal have alt det udstyr, du skal bruge, klar. Dette inkluderer spartel, spartelbakke, vådservietter, støvmaske og evt. et par handsker. Når du har alt dette klar, så er du klar til at gå i gang med at spartle.

Spartel med forsigtighed

Når du spartler, skal du være forsigtig. Spartel let og undgå at trykke for hårdt, når du spartler. På den måde undgår du at skabe ujævnheder i spartlen. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal spartle, så kan du se en video om, hvordan du spartler. På den måde kan du se, hvordan det skal gøres.

Lad spartlen tørre

Når du har spartlet, skal du sørge for at lade spartlen tørre. Dette kan tage et par timer, så sørg for at lade spartlen tørre godt, inden du går i gang med at slibe.

Konklusion

Som du kan se, er der mange ting, du skal være opmærksom på, inden du går i gang med at spartle. Du skal vælge den rigtige spartel, gøre området klar, forberede dig godt, spartle med forsigtighed og sørge for at lade spartlen tørre.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark