Varm hjemmet op med en miljøvenlig biopejs

//

Dette indhold er sponsoreret

 

Om vinteren er opvarmning i hjemmet essentielt for at få skabt hygge og glæde på de kolde vinteraftener. Om sommeren kan opvarmning i hjemmet om aftenen skabe hygge, både indendørs og ude i haven.

En hyggelig og miljøvenlig måde at få varmet hjem og have op på, er ved at få installeret en biopejs. Med en biopejs er du i kontrol over varmen, flamme styrken og hvornår du vil have den tændt og slukket.

Mange foretrækker en biopejs, fordi du får mere kontrol over din varmekilde end ved en brændeovn, hvor der er særlige forhold at tage hensyn til i forhold til at tænde og slukke for brændet. 

Biopejs til alle hjem

En biopejs er en pejs, som brænder dampene fra bioethanol. Der er intet behov for et aftræk, når du har en biopejs i hjemmet, da bioethanol brænder rent, så der hverken er sod eller aske i luften.

Dette gør også en biopejs til en perfekt løsning til alle slags hjem. Den kan både installeres i huse, lejligheder og i haven, hvor alle kan få glæde af varmen og de flotte flammer fra en biopejs. 

Du kan finde en lang række miljøvenlige biopejse online. Biopejse er en miljøvenlig løsning til opvarmning i hjemmet, da der ikke udledes nogen røg, og der skal ikke fældes noget træ til brænde. 

En lang række forskellige designs

Biopejse kan fås i mange forskellige designs. Når du installerer en biopejs, så er det også et flot design at tilføje til dit hjem. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige løsninger, så du kan finde en biopejs, som vil passe ind i dit hjem. 

Du kan for eksempel vælge en model, hvor biopejsen hænder på væggen. Dette er en løsning, hvor du ikke bruger plads på gulvet, og varmen fra pejsen vil blive bedre spredt rundt i rummet. 

Du kan også vælge en fritstående biopejs, som kan stå uden nogen støtte. Den kan anvendes som rumdeler, eller kan for eksempel blive placeret udenfor på altanen, i haven eller på terrassen. 

Hvis du ønsker et design lignende en traditionel brændeovn, så kan du installere en biopejs til gulvet. Her får du en biopejs med en flot omramning, som får samme rustikke udseende som en brændeovn. 

Få hjælp til dit køb

Hvis du har brug for rådgivning og hjælp til dit køb af pejs, så kan du følge linket og tage kontakt over telefon eller chat. Her kan du høre mere om dine muligheder og få hjælp til at vælge den rette biopejs til dit hjem. 

 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark