Vores bolig sammen

//

Jeg er en 24-årig kvinde der på vej til at flytte ind sammen med min kæreste. Vi har været sammen i to år nu og vi har besluttet os for at flytte sammen. Vi begge bor lige nu hver for sig i en studiebolig. Jeg har boet i en studiebolig i et år nu, og ved siden af mit studie arbejder jeg. Jeg arbejder nok, til at kunne hjælpe med at betale husleje, og købe ind. Jeg kunne også godt tænke mig min egen lejlighed, og ikke bo i en studiebolig mere. Min kæreste og jeg har i noget tid ledt efter en lejlighed. Vi har ikke ledt efter en stor lejlighed, men bare en etværelses lejlighed, så der er plads til os begge to. Så kunne det være vi leder efter noget større i fremtiden. Vi har kigget på en masse lejligheder, men det har været svært at finde en der passer godt til os. Vi leder efter et der både er tæt på begges vores uddannelser og arbejde, og det har været svært at finde sådan en. Men efter cirka en uge lykkedes det os endelig at finde et som passede perfekt til os begge. Det var en etværelses lejlighed som vi begge kunne lidt. Selvom det var en etværelses lejlighed, var der rigeligt med plads til os begge. Vi besluttede os for at tage det. Vi kontaktede et flyttefirma som min kæreste kendte som hed billig-flyt. De hjalp os med at flytte alle vores møbler ind i vores nye lejlighed, og det hele fungerede bare godt. Flyttemændene klarede det virkelig godt og passede virkelig godt på vores ting. Vi fik en god pris, og vi var så taknemlige for det. Vi blev rigtig glade for vores nye lejlighed. Den blev så flot når vi fik sat vores møbler ind.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark