3 grunde til at købe elbil næste gang

//

Har du fået lyst til at købe ny bil, men er du ikke helt sikker på, om du skal vælge dig en klassisk benzin- eller dieselbil, en plug-in hybrid eller en 100% elbil, har vi her samlet et par gode grunde til at gå benhårdt efter elbilen.

 

Flere og flere danskere vælger at købe elbil, når den gamle skal skiftes ud, og det bør du måske også gøre, hvis du alligevel mener, at det snart er på tide med en ny model.

 

Skal du eller en af dine børn snart starte i skole, finder du en ny Texas lommeregner her.

Du sparer på brændstoffet

For det første kommer du jo til at spare mange penge på brændstof, da du fremover kan glæde dig over at køre på ren el i stedet for at køre på benzin eller diesel.

 

Får du den rette løsning til at oplade din bil, bliver det meget billigere for dig at køre på el end at skulle fylde olie på din bil, hver eneste gang den er ved at løbe tør. Så du kan ende med at spare mange penge hver eneste måned bare på dette område. De penge kan du i stedet bruge på at shoppe CBB mobiler.

Du får en fremtidssikret bil

Dernæst kan du glæde dig over at få en mere fremtidssikret bil. Det er ikke til at vide, hvad de kommer til at lave af lovgivning på lige netop dette område, men der er nok stor risiko for, at der kommer nogle højere afgifter på netop benzin- og dieselbiler, og der kommer nok til at være en gulerod ved at køre i elbil.

 

Derfor kan du jo lige så godt vælge en elbil nu, da du sikkert alligevel næsten bliver tvunget til at købe en om få år.

Du får mulighed for at oplade derhjemme

Med en elbil får du også den gyldne mulighed for helt at undgå at køre forbi tankstationen fremover. Du kan nemlig få dig en elbil oplader derhjemme, hvor din bil kan stå og lade op eks. om natten, når du ikke bruger den.

 

På den slipper du også for at skulle sidde i et par timer ved en oplader på netop en tankstation, som mange er nødt til at gøre, fordi de ikke har en oplader derhjemme.

 

Får du en elbil, er der ingen grund til ikke også at få en oplader hjemme.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark