3 tips til en mere miljøvenlig hverdag

//

Savner du at have en mere miljøvenlig hverdag, og er du ikke rigtig kommet i gang med at leve en mere bæredygtig tilværelse, kan du her få et par gode tips til at komme godt i gang.

 

Det behøver ikke at være særlig indviklet at komme i gang med at leve mere klimavenligt. Det er der mange, der tror, men selv små ændringer i dine vaner kan bidrage til et bedre klima, så alle kan være med.

 

Savner du billige kviklån, finder du nemt dem online.

Skift bilen ud med en cykel

Hvis du gerne vil have en grønnere hverdag, kan du med fordel vælge at lade bilen stå og så tage cyklen i stedet for. Det kommer nok ikke bag på mange, at det er meget mere klimavenligt at transportere sig selv rundt på en cykel sammenlignet med at køre i bil.

 

Så har du ikke langt til og fra arbejde, eller plejer du at være god til at tage bilen selv ved små ærinder, er det jo bare med at vænne dig til at hoppe en tur på cyklen i stedet for.

Spis mindre kød i hverdagen

Hvis du vil gøre mere i din hverdag for miljøet og klimaet, kan du også vælge at spise mindre kød. Du bestemmer naturligvis helt selv, om du vil skære kød helt væk fra din dagligdag, eller om du bare vil indføre kødfrie dage i løbet af din uge, som mange også vælger at gøre.

 

Der er ingen tvivl om, at vi generelt skal i gang med at spise meget mindre kød i fremtiden, da det også er en af de helt store syndere på klimafronten. Så hvis du kan gå i gang med at skære ned på kød allerede nu, er du foran så mange andre.

Undgå at tage på flyrejser

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé at undgå at tage på flyrejser. Vi skal generelt til at flyve meget mindre, og vi ser nok også ind i en fremtid, hvor det eks. kan blive meget dyrere at flyve.

 

Derfor kan det være en rigtig god ide allerede nu at skære ned på mængden af flyrejser og i stedet tænke i alternativer, når du gerne vil på ferie. Der er mange gode muligheder for at holde ferie, uden at du behøver at sætte dig op i et fly.

 

Lån penge og få dem samme dag så du har råd til en ferie.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark