Årets største salgsdage i Danmark

//

Det er den mest vidunderlige tid på året! Det er ikke kun, fordi julen er lige rundt om hjørnet, men også, fordi det betyder, at alle dine yndlingsudsalg er på vej igen. For mange mennesker i Danmark er der nogle få dage på året, hvor de venter på, at der skal ske noget bestemt; nogle mærkedage, som du ikke må gå glip af, hvis du vil have gode tilbud og rabatter. Disse omfatter Black Friday (23. november), Singles Day (11. november), Cyber Monday (2. december) og Vantines Day (14. februar). Vi fortæller dig mere om disse begivenheder, hvad de betyder, og hvorfor du skal vente på dem.

Black Friday:

USA var det første land, der indførte Black Friday, og det er stadig meget populært der, men Danmark og andre lande har også taget denne begivenhed til sig. Det er meget almindeligt, at danske butikker starter deres udsalg torsdag aften, så de kan drage fordel af alle dem, der er tilbage fra arbejde eller skole (og også er klar til at shoppe). Black Friday er en fantastisk mulighed for at købe gaver til jul, så mange mennesker har ventet hele året på denne dag på grund af Black Friday Tilbud.

Singles day:

Hvert år den 11. november arrangerer en af Kinas største onlinebutikker, Alibaba, en shoppingbegivenhed, som de kalder Singles day. De siger, at det er verdens største enkeltstående e-handelskarrneval nogensinde, og at over 100 millioner kinesiske forbrugere allerede har deltaget i denne fantastiske begivenhed. Singles day er blevet så populær, at det nu er almindeligt, at andre virksomheder kopierer denne begivenhed og laver singles day tilbud.

Cyber Monday:

Det er måske ikke lige så stort som Black Friday, men Cyber Monday er helt sikkert en populær dato for Danmark. Cyber Monday fungerer på den måde, at onlineforhandlere tilbyder rabatter i hele ugen efter Black Friday, så hvis du er gået glip af gode tilbud i løbet af weekenden, så fortvivl ikke, for Cyber Monday er endnu en god mulighed for at spare på de ting, du ønsker.

Vantines dag:

På grund af Danmarks kærlighed til alkoholiske drikkevarer er det blevet populært at fejre Vatines Day den 14. februar hvert år. Denne særlige dato er kendt som St Valentin i mange lande rundt om i verden, men her i Danmark kan vi godt lide at fejre denne begivenhed med et glas vin eller champagne. Det handler ikke kun om kærlighed og parforhold, men det er blevet populært at købe nogle gode vine til din elskede på denne dag.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark