Energiledelse er det nye buzzword

//

Med energiledelse kan jeres virksomhed få helt styr på forbrug og andre detaljer, der giver et grundigt indblik i, hvordan det står til med energien i forbindelse med jeres virksomhed. Det kan måske lyde kompliceret, men det er derfor, at jeres virksomhed netop kan gøre brug af et effektivt energiledelsessystem. Når energiledelse derfor er det nye buzzword, så betyder det, at I har denne mulighed for at få styr på jeres energi på en måde, som ikke før har været mulig eller tilgængelig.

Hvorfor er det vigtigt at tænke på energien?

Energi er forbundet med omkostninger, og her kan der være flere faktorer, der spiller ind, i forhold til selve forbruget. Aktuelt bliver grøn omstilling nævnt tit i forskellige sammenhænge. Det er en vigtig ting, vi som samfund og verden er nødt til at fokusere på. Det gør vi bl.a. ved at fokusere på at nedsætte vores CO2-udslip. Dette bliver større, jo flere af jordens ressourcer, vi udnytter, og jo mere energi, vi forbruger af, for at producere. Vi lever aktuelt i et forbrugersamfund, og derfor tonser forbruget afsted for at kunne følge med efterspørgslen. Vi bliver flere og flere mennesker på kloden, og dette er også med til at presse forbruget. Det er derfor, at der skal gøres noget, for at vende det negative aftryk. På Energistyrelsens hjemmeside er det muligt at læse mere om diverse tiltag, der netop skal bidrage til dette.

Der er omkostninger at spare i jeres virksomhed

Med dette smarte EMS (Energy Management System), er det muligt at få installeret forskellige målepunkter til en langt billigere pris end førhen. Hvis I allerede her bliver nervøse for data, så kan I heldigvis trække vejret helt roligt. Den data, der bliver indsamlet i forbindelse med virksomhedens energiforbrug, bliver lagret sikkert og krypteret i skyen. Herfra kan I tilgå de forskellige målepunkter online, uanset hvor I måtte befinde jer. Nu får I brugbar data, I kan reagere på. Her får I fx et indblik i jeres forbrugsmønster. Her har I altså mulighed for at rette op på eventuelle fejl eller spild, og måske der endda er dårlig drift at ændre.

Er I fortsat nysgerrige? Så ring for at høre mere om mulighederne

Det kan lyde meget teknisk, og det er det sådan set også. I har derfor altid mulighed for at tage kontakt, for at høre mere om løsningen. Det kan være, at I er i tvivl, om det er den rette løsning for jer. Her kan et opkald gøre, at I får svar på alle jeres spørgsmål. I vil få fat i en medarbejder, der sidder med fingrene i det smarte system, og som derfor har helt styr på, hvordan det fungerer. I langt de fleste tilfælde vil det give mening, for med så abstrakt og diffus en ting som energi, som umiddelbart ikke er til at måle på, kan I altså ende med et system, der fodrer jer med data, som I kan handle på, så I som virksomhed kan bidrage positivt til den grønne omstilling.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark