Sådan får I liv i festen

//

Med Covid-19 som forhåbentligt snart et helt overstået kapitel, er det tid til at finde de gamle vaner frem. Dem, som ikke er begrænset af restriktioner for alkohol, forsamlingsantal og meget mere. Vi savner nemlig vores gode gamle måde at gøre tingene på, og heldigvis er der trods alt kommer bedre muligheder for at mødes og være sociale, end der var for et år siden, da krisen var noget mere akut.

Vi bringer derfor 3 gode råd til dig, der vil skabe en fest med gang i den.

Book professionelle artister

Der er en grund til, at live musik skaber en unik stemning. Når musikken er live, lever vi i den, mærker de små nuancer og forskelle fra studiepladen og knytter bånd omkring oplevelsen.

Live artister kan bookes ved f.eks. Bookinghuset, hvor du finder gode og populære kunstnere, som med garanti kan sætte gang i din fest. Det paradoksale ved det hele er dog, at netop Coronavirus har skabt en flaskehals for alle de fester, der ikke kunne blive afholdt. Dem venter folk på at kunne få afviklet nu, hvorfor der er mange, som søger underholdning. Du bør derfor kontakte dit booking bureau i god tid, så du har de bedste chancer for at få fingrene i den artist, som du drømmer om.

Sørg for god mad og drikke

Hvis du sørger for, at der er god mad og drikke til din fest, bliver den bedre. Ikke blot fordi at dine gæster får mere energi fra maden og mere danselyst fra alkoholen, men fordi at det italesætter festen som en særlig en. Den gode mad er nærmest et ritual for de gode fester i Danmark, hvor vi traditionen tro har maden meget i centrum for nydelse og samtaleemne. Bestil også her i god tid, så du kan få leveret fra det selskab, du har som nummer et på din ønskeliste.

Hav en plan B – og inviter i god tid!

Sidste råd har egentligt ikke så meget med selve festen at gøre. Men det lyder alligevel, at du skal sørge for en plan B til din musik, mad, lokation osv. Netop fordi der kan være mange, som i disse dage planlægger deres fest.

Af samme årsag skal du også ”booke” dine gæster i god tid. Få derfor styr på det hele og få sendt invitationen ud, så folk sætter kryds i deres kalender.

 

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark