Jorden eller mennesket

//

Der er efterhånden rigtig meget fokus på Jorden og hvad vi kan gøre for at redde den. Det er alt sammen godt. Dog kan man nemt glemme andre væsentligheder i samfundet. Jorden er vigtig, men skal vi ikke også have os selv med? Herunder kommer nogle fokuspunkter, der er til for at vise vigtigheden for at mennesker har det godt.

Angst

Angst er pludselig blevet et reelt problem i samfundet. Det handler ikke blot om menneskets tilbøjeligheder, men også det pres vi som enhed putter på os selv. Vi forsikre altid at vi skal få fikset klimakrisen. Men kigger vi nogensinde indad og, for et øjeblik, glemmer jordklodens situation. Nu til dags er det muligt at tage en angst test online. Det er det fordi der er mange der døjer med problemet. Vi ser flere og flere få alle mulige former og varianter for angst. For den sags skyld ser vi også mange andre sygdomme opstå, som truer det sociale liv i nogle kanter. Det skal der sættes en stopper for.

Jorden fylder for meget

Nogle gange er man tilbøjelig til at blive træt af klimakrisen og hvordan vi løser den. Det virker som om, at der ikke rigtig sker noget uanset hvad vi snakker om. Og det er netop fordi vi bare snakker om det altid. Snak, snak, snak. Det kommer vi ingen vejene med. Som mennesker har vi brug for at se resultater. Det er ikke nok at snakke om tingene. Et sted vi burde snakke er om psykologien. Den bliver bedre og bedre, men der er flere og flere der bliver mentalt syge. Det skal vi lave om på. Vi skal stoppe det konstante pres og lade folk udforske deres egen identitet. Det kan kun gøres, hvis alle gør en indsats. Eller hvis man begynder at opdrage anderledes. Måske skal børn hurtigere i institut, så de kan spejle sig i hinanden. Det er ikke til at sige. Noget skal gøres.

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark