Refleksion over den gang mit batteri var defekt

//

Jeg har aldrig forstået, hvad man skulle gøre hvis det var ens telefon som endte med ikke at virke. Man kan ikke søge på hvad man skal gøre, og man kan ikke ringe til nogle for at bede om hjælp. Hvad fanden gør man så?

Lad os bare sige jeg er en person som er meget afhængig af min telefon, så da den pludselig gik død, og ikke tændte igen gik jeg – for at sige det mildt – i panik.

Jeg havde siddet på sociale medier hele dagen, da jeg havde en omgang hårde tømmermænd. Aftenen før havde været min bedste vens fødselsdagsfest, så selvfølgelig festede og fejrede vi ham til vi ikke længere kunne stå op.

Og i dag vågnede jeg op til 3.000 nye billeder i min telefon, og en helt masse videoer, jeg ikke forstår hvordan jeg havde tid til at tage. Men det var en hyggelig aften, god musik, sjove mennesker og en helt masse alkohol, det kunne ikke være bedre.

Det var bare ikke lige så hyggeligt når jeg vågner op næste dag, med en omgang tømmermænd og en defekt telefon, eller batteri, eller hvad end der skete med det.

Men til mit retoriske spørgsmål tidligere er svaret selvfølgelig at tage den til reparation. Medmindre du selv kan fikse den, man kan vel prøve på alt med en YouTube tutorial, men tingen er ingen velfungerende telefon = ingen YouTube.

Så jeg dryssede ned til fortovet og gik indtil jeg fandt et sted der kunne fikse min telefon, og det var så sandelig der jeg stødte på  Fixphone.

De kom hurtigt til konklusionen at mit batteri var dødt og skulle skiftes, så jeg overgav telefonen og lod dem komme i gang, og det gjorde de så selvfølgelig også.

Og det er så to uger siden og min telefon og batteri er stadig lykkelig. Lykkelig telefon = lykkelig mig.

Tak til FixPhone

CO2 Label

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark